Stig Bengmark JOD - Super Synbiotics

Stig Bengmark JOD

Visste du at Kelp er naturlig rik på JOD? Stig Bengmark JOD er et vegansk kosttilskudd som bidrar til normal skjoldbruskfunksjon og i sin tur kroppens metabolisme. Produktet inneholder også sink og selen.

Stig Bengmarks JOD er et vegansk kosttilskudd, som bidrar til normal skjoldbruskfunksjon. En pakning inneholder 60 kapsler.

En daglig dose inneholder:

  • 300 mg tareekstrakt (hvorav jod 150 μg), selen (20 μg) og sink (5mg)
  • Produktet er avledet fra Tare som er naturlig rik på JOD
  • For å bidra til synergistiske helsemessige fordeler inneholder produktet JOD også sink og selen
  • Tare inneholder også naturlige næringsstoffer

Ingredienser: Tareekstrakt (Ascophyllum nodosum), sink (sinkglukonat, sinkpikolinat), selen (selenmetrin), anti-caking midler (risekstrakt, rismel), vegetabilsk kapsel av cellulose (hydroksypropylmetylcellulose).

Jod er et mineral som påvirker produksjonen av skjoldbruskhormonene som er involvert i kroppens metabolisme. Vi kan id jod gjennom mat, for eksempel fra tare, havsalt, iodisert salt, saltvannsfisk og skalldyr, meieriprodukter, kjøtt og egg. Det kan imidlertid være vanskelig å måle jodnivåer fra animalske produkter, da opptattheten av jod hos dyr avhenger av dyrenes tilgang til jodberiket saltstein eller jod via fôr. Siden Tare er naturlig rik på jod, påvirkes ikke nivåene av jod på samme måte som i produkter fra dyr.

Stig Bengmark JOD er tilgjengelig for kjøp sammen med synbiotika her >>

Bakterier og fibre for magen

  • Basert på 20 års forskning
  • Produsert i Sverige
  • Naturlig - ingen tilsetningsstoffer

nyheter og tips for tarmfloraen din

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no