Super Synbiotics/Professor Bengmark

Professor Bengmark

Professor Bengmark Synbiotika

Stig Bengmark, opphavsmann til Synbiotic® Kosttilskudd, professor emeritus, og tidligere professor i kirurgi på Lunds universitet, har i mer enn 60 år forsket på kostholdets betydning for helsen. For drøyt 30 år siden begynte Stig å fordype seg i betennelsens og tarmfloraens rolle ved forskjellige typer av sykdom.

 

I 1999 startet Stig sammen med noen forskerkolleger et prosjekt som kom til å bli startskuddet til Synbiotic. Ettersom Stig har brukt mange år på å forske på kroniske sykdommer og innsett at betennelse var en viktig komponent, var målet for forskerne å finne en betennelseshemmende elite av bakterier. Forskerteamet samlet inn og studerte drøyt 500 forskjellige melkesyrebakterier og viet ekstra interesse til å studere bakterienes evne til å forsterke hverandres egenskaper.

 

Basert på sine studier valgte forskerne ut og tok patent på fire unike melkesyrebakterier. Teamet konstaterte tidlig at bakteriene ved hjelp av fibre kunne mangedoble seg i grovtarmen, og derfor ble bakteriene kombinert med en «matpakke» med fire vekstfibre. Sammensetningen fikk navnet Synbiotic 2000.

 

I mer enn 15 år har Stig og kollegene hans gjennomført flere vellykkede studier over hele verden på akkurat denne kombinasjonen av bakterier og fibre. Synbiotic® Kosttilskudd som selges på denne siden, inneholder de samme bakteriekulturene og fibrene som brukes i forskningen, men i lavere doser tilpasset for daglig inntak.

 

 

Nyheter og tips for tarmfloraen din

Hej

Det ser ut som du är i Sverige

Ta mig till svenska siten