Professor Stig Bengmark og historien bak Super Synbiotics

Professor Bengmark

Stig Bengmark er opphavsmann til Synbiotic® Kosttilskudd, professor emeritus, og tidligere professor i kirurgi på Lunds universitet. For drøyt 30 år siden begynte Stig å fordype seg i betennelsens og tarmfloraens rolle ved forskjellige typer av sykdom.

 

I 1999 startet Stig Bengmark sammen med noen forskerkolleger et prosjekt som kom til å bli startskuddet til Synbiotic. Ettersom Stig har brukt mange år på å forske på kroniske sykdommer og innsett at betennelse var en viktig komponent, var målet for forskerne å finne en betennelseshemmende elite av bakterier. Forskerteamet samlet inn og studerte drøyt 500 forskjellige melkesyrebakterier og viet ekstra interesse til å studere bakterienes evne til å forsterke hverandres egenskaper.

Basert på sine studier valgte forskerne ut og tok patent på fire unike melkesyrebakterier. Teamet konstaterte tidlig at bakteriene ved hjelp av fibre kunne mangedoble seg i grovtarmen, og derfor ble bakteriene kombinert med en «matpakke» med fire vekstfibre. Sammensetningen fikk navnet Synbiotic 2000.

I mer enn 20 år har Stig og kollegene hans gjennomført flere vellykkede studier over hele verden på akkurat denne kombinasjonen av bakterier og fibre. Synbiotic® Kosttilskudd som selges på denne siden, inneholder de samme bakteriekulturene og fibrene som brukes i forskningen, men i lavere doser tilpasset for daglig inntak.

Bakterier og fibre for magen

  • Basert på 20 års forskning
  • Produsert i Sverige
  • Naturlig - ingen tilsetningsstoffer

nyheter og tips for tarmfloraen din

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no