Brukerveiledning Super Synbiotics - Super Synbiotics
MAGEHELSE /

Brukerveiledning Super Synbiotics

Har du prøvd eller er du nysgjerrig på å prøve kosttilskuddet Super Synbiotics? Her finner du tips, triks og svar på spørsmål rundt når du tar Synbiotic, hvordan du gjør det og mye mer.

Hva er Synbiotic?

Vårt kosttilskudd Synbiotic er en synbiotika, noe som innebærer at det inneholder en kombinasjon av melkesyrebakterier (probiotika) og fibre (prebiotika) for magen din. Fibrene fungerer som mat til de gode bakteriene slik at de skal trives. Synbiotic inneholder levende bakterier og må derfor oppbevares kjølig! Synbiotic Kosttilskudd finnes i to forskjellige styrkegrader – Synbiotic15 og Synbiotic40 Enhanced. Les gjerne mer om vår synbiotika her.

Hva er forskjellen mellom Synbiotic15 og Synbiotic40 Enhanced?

Synbiotic15 er vårt første produkt og en bestselger som særlig passer til personer som ønsker å styrke og opprettholde en god tarmflora. En dose Synbiotic15 inneholder 15 milliarder melkesyrebakterier og 4 gram fibre. Synbiotic40 Enhanced er vårt sterkere produkt som inneholder 40 milliarder melkesyrebakterier og 8 gram fibre per dose. Denne synbiotikaen egner seg bedre for dem som har en kraftig ubalanse i tarmfloraen eller ved tilfeller der kroppen er utsatt for ekstra påkjenninger.

Hvordan bruker man Synbiotic?

Synbiotic kommer i form av et pulver som blandes med kald/romtemperert væske eller mat. Pulveret skal ikke varmes opp, siden det tar knekken på de levende bakteriene. Det vanligste er å blande pulveret ut med vann, men det kan også utmerket kombineres eller blandes inn i en smoothie samt strøs over yoghurt eller overnight oats – et flott knep for vriene barn som iblant har problemer med nye konsistenser og smaker. Husk alltid å innta synbiotikaen så snart som mulig etter at du har åpnet forpakningen og blandet den med mat eller væske.

Når skal man ta Synbiotic?

Synbiotic kan tas når som helst på døgnet, og det går faktisk fint an å ta synbiotikaen både på tom mage og sammen med mat. For å etablere en god vane er det ofte best å velge et bestemt tid på døgnet når man tar kosttilskuddene sine, så prøv deg fram og se hva du trives best med.

Hvem kan bruke Synbiotic?

Mennesker i alle aldre kan med fordel ta Synbiotic. Til barn under 10 år anbefales det at man begynner med en halv dose Synbiotic15 om dagen og deretter trapper opp til en hel dose. Vi anbefaler ikke Synbiotic40 Enhanced til barn. I spesielle tilfeller kan dobbelt eller til og med trippel dose (kun Synbiotic15) være passende, for eksempel under eller etter en antibiotika-kur. Ettersom antibiotika tar knekken på alle bakterier (både onde og gode), er det viktig å vente minst to timer etter at antibiotikaen er inntatt før man tar sin synbiotika.

Også gravide og ammende kan ta Synbiotic. Barn som ammes, kan få synbiotika ved at pulveret blandes ut med litt vann og deretter påføres på en brystvorte eller smokk.

Hva skjer når man begynner å ta Synbiotic?

Akkurat som ved en del kostholdsendringer kan kroppen og særlig magen reagere når man begynner å ta synbiotika. For de aller fleste er det en vanesak, og problemene forsvinner når kroppen har vendt seg til de nye bakteriene og det økte fiberinntaket – for enkelte tar det et par dager, mens det kan drøye flere uker for andre. Hvis plagene er slitsomme, kan man dele opp dosen over dagen og ta halvparten av dosen om morgenen og den andre halvparten om kvelden. Hvis man blir hard i magen, skyldes det oftest at fibrene i produktet er vannløselige og trenger mer vann for å kunne passere smidig gjennom tarmen – sørg da for å drikke noen ekstra glass vann.

Hvor lenge trenger man å ta Synbiotic?

Tarmfloraen ser forskjellig ut fra person til person – iblant sammenlignes den med et fingeravtrykk – og derfor er den svært vanskelig å studere. Dessuten påvirkes tarmfloraens sammensetning av mange forskjellige faktorer – hva vi spiser (og hva vi ikke spiser), hvor mye vi beveger på oss, søvnkvaliteten, sykdommer, medisinering, andre kosttilskudd, stress med mer. Så hvordan akkurat du påvirkes av synbiotikaen, avhenger helt av forutsetningene dine og livsstilen din.

 

Hvis du har flere spørsmål om Synbiotic, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundetjeneste på info@supersynbiotics.se!

 

Bakterier og fibre for magen

  • 15 milliarder melkesyrebakterier
  • 4 unike bakteriestammer
  • 4 gram glutenfria kostfibrer
Kjøp Synbiotic her
MER FRÅN:

Bakterier og fibre for magen

  • Basert på 20 års forskning
  • Produsert i Sverige
  • Naturlig - ingen tilsetningsstoffer

nyheter og tips for tarmfloraen din

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no