- 15 milliarder melkesyrebakterier
- 4 unike bakteriestammer
- 4 gram glutenfria kostfibrer
Grønne smoothies er den betennelsesdempende kostens superhelter, ettersom de gjør det enkelt og praktisk å få i seg store mengder grønne blader på kort tid. Den grønne smaken pleier imidlertid ikke å være en stor favoritt hos barn (og også noen voksne …) som ofte foretrekker søte smoothies basert på frukt eller bær.
I denne oppskriften bruker vi grønne bananer for å gi smoothien en søtere smak og avokado for å få den kremaktige konsistensen – perfekt for servering i en skål med valgfri topping.
Bakteriene bidrar også med et ekstra tilskudd av plantefibrene inulin og pektin. C-vitamin fra sitron gir immunforsvaret en boost, mens bladspinaten inneholder en hel rekke viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter.
2 grønne bananer
1 avokado
½ presset sitron
1 neve babyspinat
1/2 dl vann eller mandelmelk
Putt samtlige ingredienser i en miksmaster og bland til konsistensen er myk. Serveres i en skål og toppes med hakkede nøtter eller granola og kokosflakes. Nam!
Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no