Sunn SuperSynbiotics-syltetøy - Super Synbiotics
MAGEHELSE /

Sunn SuperSynbiotics-syltetøy

En smakfull og barnevennlig måte å spise Synbiotics på er å lage et SuperSynbiotics-syltetøy. Syltetøyet tar under fem minutter å lage og er godt å ha på for eksempel kokosyoghurt eller chiapudding. Kostfiberen pektin i Synbiotic gir syltetøyet den rette konsistensen uten syltesukker eller langsom koking!

Oppskrift på SuperSynbiotics-syltetøy

Denne oppskriften er super for barn og andre som har problemer med konsistenser, fordi Synbiotics-pulveret naturlig blir en del av syltetøyet. Den er også perfekt for de som ønsker å prøve en ny spennende måte å spise sin daglige dose Synbiotic på. Kostfiberen pektin er det som brukes i syltesukker og tradisjonelt syltetøy for å få riktig konsistens på syltetøyet. Pektin er også en av de fire kostfibrene i Synbiotic, som er nøye utvalgt for å supplere melkesyrebakteriene. Derfor fungerer Synbiotic veldig godt i denne oppskriften. Syltetøyet får riktig konsistens fra Synbiotic og gir deg samtidig et tilskudd av gunstige fibre og bakterier, uten tilsatt sukker.

Ingredienser (1 porsjon)

3–5 friske økologiske jordbær (eller frosne jordbær som er tint)
Honning (valgfritt)
1 dosepakning Synbiotic

Fremgangsmåte:

1. Mos jordbærene med en gaffel.
2. Tilsett honning for sødme (valgfritt).
3. Tilsett en dose Synbiotic og bland – dette vil gjøre konsistensen som syltetøy.
4. Server som tilbehør til/på/i valgfri frokost eller mellommåltid. (OBS: Ikke bruk syltetøyet på varm mat, fordi bakteriene ikke tåler høye temperaturer. Romtemperatur, kald eller frossen mat er greit)

Video

Serveringsforslag:

Bland inn eller topp med kokosyoghurt eller annen plantebasert yoghurt (perfekt for barn)
Tilsett overnight oats sammen med nøtter og frø
Server på glutenfritt brød (f.eks. Stigs nøtte- og frøbrød) sammen med skivet banan og peanøttsmør (usøtet og usaltet).

Tips: Hvis du ønsker det, kan du tilberede en større porsjon som du kan sette i kjøleskapet. Mos jordbær og tilsett eventuelt litt honning. Kan oppbevares i kjøleskap i opptil 3–4 dager. Bland inn Synbiotic rett før servering. Du kan også være kreativ og prøve å bruke andre bær eller frukt til syltetøyet, som blåbær eller bringebær.

Helsefordeler:

Jordbær inneholder mye vitaminer, mineraler og kostfiber. 100 gram jordbær inneholder 2 gram fiber av de 25–35 gram som er det daglige anbefalte inntaket. De har også en relativt lav glykemisk indeks (GI) og er en god kilde til vitamin C og folat. Jordbær og andre bær inneholder også det bioaktive stoffet antocyanin, som har antioksidantegenskaper.

MER FRÅN:

Bakterier og fibre for magen

  • Basert på 20 års forskning
  • Produsert i Sverige
  • Naturlig - ingen tilsetningsstoffer

nyheter og tips for tarmfloraen din

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no