Stigs smoothie med Yerba mate-te - Super Synbiotics
MAGEHELSE /

Stigs smoothie med Yerba mate-te

Dette er en supersmoothie med kun fire ingredienser – som er blitt valgt ut for sine unike og helsefremmende egenskaper. Det er også en lett måte å drikke Synbiotic på – ved å tilsette den i en smoothie!

Stigs smoothie med Yerba mate-te

Ingredienser:

4 dl kald Yerba mate-te (eller grønn te)

2 dl fryste blåbær

1 avokado

1 grønn banan

 

Fremgangsmåte:

1. Brygg Yerba mate-teen og la den avkjøles.

2. Bland alle ingrediensene i en mikser.

3. Hell smoothien i et glass og tilsett din Synbiotic – bland godt og server!

 

Yerba mate er en urtete fra Sør-Amerika, og er en av de tesortene som inneholder flest antioksidanter (den inneholder en større mengde enn grønn te).

Yerba mate-te inneholder xantiner – som er forbindelser som inkluderer koffein og teobromin. Disse forbindelsene finnes også i kaffe, andre typer te og sjokolade. Koffeininnholdet i Yerba mate er mindre enn i kaffe, men mer enn i vanlig svart te,noe som gjør den til en god erstatning for kaffe. Men akkurat som kaffe er det best å unngå å drikke det for sent på ettermiddagen, ettersom det kan påvirke søvnen. Teen inneholder også saponiner, som er naturlige forbindelser med betennelsesdempende og kolesterolsenkende egenskaper.

Merk at gravide kvinner, samt personer som er følsomme for koffein eller tar visse foreskrevne medisiner, bør drikke Yerba mate med forsiktighet.

Grønn banan, avokado og blåbær hører med blant Stigs foretrukne superfoods. Blåbær inneholder både antioksidanter og pektin. Umodne, grønne bananer inneholder en betydelig mengde pektin (1/3 av fibrene i frukten er pektin). Det er pektinets evne til å klistre seg til fuktige overflater som har gitt det dets unike egenskaper til å beskytte slimhinner og føre medisiner til utsatte overflater. 100 % av det pektinet vi spiser, når tykktarmen og tarmfloraen. Det er en av Stigs magiske fibre! Les mer her

 

Video

MER FRÅN:

Bakterier og fibre for magen

  • Basert på 20 års forskning
  • Produsert i Sverige
  • Naturlig - ingen tilsetningsstoffer

nyheter og tips for tarmfloraen din

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no