Super Synbiotics/Magehelse/Kosthold/Rawfood-boller med bringebærsmak
Super Synbiotic Magehelse
rawfood-bollar med hallon

Rawfood-boller med bringebærsmak

Del på facebook
Kopier lenke
Send linken på e-post

Denne oppskriften på rawfood-boller med bringebær både metter, demper søtsuget og er såpass næringsrik at du kan spise det som mellommåltid.

Full av fibre og antioksidanter

Havregryn er godt kjent for sin gode effekt på både blodsukkeret og kolesterolet, som først og fremst er forbundet med den høye andelen av fibre. Fibrene i havregryn består av både løselig og uløselig fiber, der fibertypen betaglukan tar mest plass. Det mange ikke vet, er at havregryn også er rikt på plantebasert protein – omtrent 11–17 prosent av havregrynet består av protein.

Dadler bidrar med naturlig sødme, men har tross sin søte smak en lav glykemisk indeks – takket være det høye fiberinnholdet. Dadler er også fulle av betennelsesdempende antioksidanter og mineraler som kalium, magnesium og kalsium, som bidrar til et sterkere skjelett.

Bringebær er rike på antioksidanter som for eksempel c-vitamin, og har også vist seg å ha betennelsesdempende effekter. Dessuten kan bringebær både senke blodsukkeret og forbedre insulinresistens.

Oppskrift

(ca 10-15 boller)

1 dl dadler uten stein

1 dl havregryn

1 dl revet kokos

1 dl cashewnøtter uten salt

1 dl fryste bringebær

1 ss rå kakao

Slik gjør du: Legg alle ingrediensene i en matprosessor eller en kraftig miksmaster. Bland til konsistensen blir klebrig og formbar og form deretter 10–15 runde boller avhengig av hvor store du vil at de skal være. Valgfritt kan bollene rulles i revet kokos eller kakaodryss, men det går akkurat like bra uten! Oppbevar bollene i kjøleskap eller fryser og spis med god samvittighet når du har lyst på noe søtt.

 

Bakterier og fiber for tarmen din
  • Basert på 15 års forskning
  • Produsert i Sverige
  • Naturlig - ingen tilsetningsstoffer

Slik får du mest mulig ut av gurkemeiens positive helseeffekter

allt-du-behover-veta-om-omega-3-super-synbiotics-450x300

Alt du trenger å vite om omega-3

Antiinflammatorisk Pumpasoppa Super Synbiotics

Gresskarsuppe med gurkemeie, chili og ingefær

Nyheter og tips for tarmfloraen din

Hej

Det ser ut som du är i Sverige

Ta mig till svenska siten