Oppskrift - Professor Bengmarks grønne smoothie | Super Synbiotics
MAGEHELSE /

Professorens grønne smoothie

En grønn smoothie er den perfekte løsningen når du har det travelt og vil få i deg næring og næringsrike plantefibre på kort tid. Denne oppskriften fungerer både som frokost og mellommåltid, og det tar ikke mer enn noen minutter å tilberede. Resultatet blir en jevn, grønn smoothie som er full av sunne fettstoffer fra avokado, c-vitamin og magnesium fra grønnkål og fibre fra havre. Med andre ord – perfekt mat for de gode tarmbakteriene dine!

Tips om smakstilsetning

Hvis du synes den grønne smaken er problematisk, kan du alltid tilføye en valgfri frukt til oppskriften – vi synes at eple eller mango passer ekstra bra! En spiseskje rå kakao er et annet alternativ for den som liker sjokoladesmak. Hvis du har en sterk miksmaster, kan du også prøve å tilsette en bit av avokadokjernen, da den gir ekstra mange antioksidanter, løselige fibre og sunne oljer. Kjernen har en litt besk smak, så begynn med en fjerdedels kjerne og prøv deg fram til du finner det du liker.

Oppskriften gir 1 kanne – (Tips! Hvis du ikke klarer å drikke opp alt, kan du oppbevare kannen tildekket i kjøleskapet, så holder den seg til neste dag)

Oppskrift

300 gram grønnnkål

1 liter vann

2 avokadoer

2 dl havregryn

½ sitron

2 cm ingefær (uten skall)

Legg samtlige ingredienser i en miksmaster og bland til alt er jevnt. Server i glass, drikk opp og hør tarmbakteriene dine juble!

 

Bakterier og fibre for magen

  • 15 milliarder melkesyrebakterier
  • 4 unike bakteriestammer
  • 4 gram glutenfria kostfibrer
Kjøp Synbiotic her

 

MER FRÅN:

Bakterier og fibre for magen

  • Basert på 20 års forskning
  • Produsert i Sverige
  • Naturlig - ingen tilsetningsstoffer

nyheter og tips for tarmfloraen din

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no