Oppskrift - betennelsesdempende varm sjokolade - Super Synbiotics
MAGEHELSE /

Oppskrift på nyttig og betennelsesdempende varm sjokolade

De tradisjonelle variantene av varm sjokolade er oftest fulle av sukker, tilsetningsstoffer og meieriprodukter. Den gode nyheten er likevel at det faktisk går an å gjenskape den varme sjokoladen, men i en sunnere versjon. Nedenfor finner du vår enkle oppskrift på en sunn, varm sjokolade som fungerer like bra i skibakken som til ettermiddagskaffen.

Kakao inneholder nyttige stoffer

Foruten at kakaobønnene har den karakteristiske sjokoladesmaken, har den også flere helsefordeler. Kakao kan for eksempel gi bedre humør ved hjelp av de to stoffene anandamid og fenetylamin/PEA, og inneholder også flavanoider, som er en form for antioksidanter. Dessuten inneholder kakaoen mineralene svovel, som trengs for friske negler, hår og hud, samt magnesium, som hjelper oss med å ta opp D-vitamin og har positive effekter på blodtrykket og blodsukkeret.

Oppskrift:

4 dl plantebasert melk (vi foretrekker usøtet mandelmelk i akkurat denne oppskriften)

1 ts vaniljepulver

2 ss rå kakao

1 klype jodert salt

2 dadler alt. 1–2 ss lønnesirup/honning

1 ss kokosolje

 

Legg samtlige ingredienser i en miksmaster og bland til det er jevnt. Varm opp i en kasserolle til det er omtrentlig fingervarmt, og server. Hvis du bruker lønnesirup eller honning i stedet for dadler, kan du droppe mikmasteren og i stedet blande sammen samtlige ingredienser direkte i kasserollen.

Tips! For en litt mer luksuriøs versjon kan du tilsette kanel og 1–2 biter med mørk sjokolade som får smelte i kasserollen. Nam!

 

Bakterier og fibre for magen

  • 15 milliarder melkesyrebakterier
  • 4 unike bakteriestammer
  • 4 gram glutenfria kostfibrer
Kjøp Synbiotic her
MER FRÅN:

Bakterier og fibre for magen

  • Basert på 20 års forskning
  • Produsert i Sverige
  • Naturlig - ingen tilsetningsstoffer

nyheter og tips for tarmfloraen din

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no