- 15 milliarder melkesyrebakterier
- 4 unike bakteriestammer
- 4 gram glutenfria kostfibrer
En varmende variant av Professor Bengmarks gurkemeieshot! Passer perfekt til ettermiddagskaffe eller i stedet for en kopp te om kvelden.
Gullmelk eller gylden melk er en varm drikke som består av plantebasert melk og betennelsesdempende krydder som varmes opp og vispes. Stjernen blant krydderne er gurkemeien som er kjent for sin kraftige gule farge og for sine betennelsesdempende egenskaper. Oppskriften kan tilpasses etter smak og behag, men ikke glem den svarte pepperen og kokosoljen, da de letter opptaket av gurkemeien.
5 dl mandel/havre/nøttemelk
1 ss malt gurkemeie
1 ts kanel
1 ts svart pepper
1 klype kryddernellik
1 klype ingefær
1 ss kokosolje
1 ss honning eller annet søtstoff
Varm melken på middels varme. Tilsett øvrige ingredienser og visp til alt er godt blandet. Varm et par minutter til og server deretter gullmelken lunken!
Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no