1 ss avokado- eller linfrøolje
1 gul løk, hakket
200 g ferdigkokte økologiske cannellinibønner, skylt og avrent
150 g frosne grønne erter
100 g fersk (eller frossen) økologisk spinat
100 g grønnkål, store stilker fjernet og hakket
1 fersk hvitløksfedd (eller 1 ts hvitløkspulver)
noen stykker fersk timian (eller ½ ts tørket)
1-2 ss sitronsaft eller saft av ½ sitron
500 ml økologisk grønnsakskraft
En klype havsalt og svart pepper etter smak
Valgfri topping
1 ss hakket fersk bladpersille eller andre ferske urter
1-2 ss ristede kjerner av gresskar og solsikke
1 ss melkefri yoghurt/kefir
1. Varm opp kraften med krydder, løk, olje og la det småkoke i ca. 3-4 min.
2. Tilsett bønner, grønnkål, sitronsaft og la det småkoke i ytterligere 3-4 minutter.
3. Tilsett de tinte frosne ertene, la det småkoke i 1 min og ta det av varmen.
4. Tilsett fersk spinat. Hell suppen i en mikser av glass eller metall og bland det godt (alternativt kan du bruke en stavmikser). Tilsett mer kraft hvis suppen er for tykk.
5. Tilsett salt og pepper etter smak.
6. Server med hakkede ferske urter og valgfri topping. Vel bekomme!
Dette er en varmende suppe som er god for helsen din. Bladgrønnsakene inneholder høye nivåer av fiber, folat, jern og andre mikronæringsstoffer. Fiberinnholdet fra grønnsakene og bønnene støtter et balansert mikrobiom og hjelper det med å trives. Proteinet fra ertene og bønnene bidrar til å balansere blodsukkernivået. Hvitløken er både betennelsesdempende og antimikrobiell.
Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no