MAGEHELSE /

Frøknekkebrød

Frøknekkebrød

 

Ingredienser Frøknekkebrød

100 ml solsikkefrø

100 ml gresskarkjerner

75 ml sesamfrø

75 ml linfrø

4 ss chiafrø

1 ss psylliumfrøskall

200 ml vann

1 ss avokadoolje

0,5 ts salt

  

Fremgangsmåte

1. Bland sammen alle de tørre ingrediensene.

2. Kok opp vann og avokadoolje og tilsett de tørre ingrediensene. Bland det raskt sammen og spre det deretter ut så tynt og jevnt som mulig på et flatt stekebrett dekket med bakepapir.

3. Stek i ovnen i ca. 1 time på 140 °C til det er tørt og sprøtt.

4. Slå av ovnen, åpne døren på gløtt og la brødet avkjøles og tørke ytteligere.

5. Knekk det i stykker og oppbevar det i en lufttett beholder.

 

Helsefordeler

Dette er et glutenfritt sprøtt frøknekkebrød. Det er næringsrikt og fiberrikt og inneholder omega 3. Kjempeenkelt å lage og blir fort en favoritt, og supert å spise med hummus, avokadoblanding, eller vår matjessill og potetsalat.

Prøv forskjellige varianter av oppskriften ved å tilsette forskjellige krydder, urter osv.

MER FRÅN:

Bakterier og fibre for magen

  • Basert på 25 års forskning
  • Utviklet i Sverige
  • Naturlig - ingen tilsetningsstoffer

nyheter og tips for tarmfloraen din

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no