Frøknekkebrød
100 ml solsikkefrø
100 ml gresskarkjerner
75 ml sesamfrø
75 ml linfrø
4 ss chiafrø
1 ss psylliumfrøskall
200 ml vann
1 ss avokadoolje
0,5 ts salt
1. Bland sammen alle de tørre ingrediensene.
2. Kok opp vann og avokadoolje og tilsett de tørre ingrediensene. Bland det raskt sammen og spre det deretter ut så tynt og jevnt som mulig på et flatt stekebrett dekket med bakepapir.
3. Stek i ovnen i ca. 1 time på 140 °C til det er tørt og sprøtt.
4. Slå av ovnen, åpne døren på gløtt og la brødet avkjøles og tørke ytteligere.
5. Knekk det i stykker og oppbevar det i en lufttett beholder.
Dette er et glutenfritt sprøtt frøknekkebrød. Det er næringsrikt og fiberrikt og inneholder omega 3. Kjempeenkelt å lage og blir fort en favoritt, og supert å spise med hummus, avokadoblanding, eller vår matjessill og potetsalat.
Prøv forskjellige varianter av oppskriften ved å tilsette forskjellige krydder, urter osv.
Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no