Anti-inflammatorisk regnbue-plantebasert pokebowl - Super Synbiotics
MAGEHELSE /

Anti-inflammatorisk regnbue-plantebasert pokebowl

Dette er en flott plantebasert, anti-inflammatorisk og næringsrik versjon av pokebowl. «Å spise regnbuen» betyr å inkludere så mange forskjellige fargede grønnsaker i samme måltid. Salaten inneholder åtte forskjellige farger og hver farge inneholder en blanding av forskjellige vitaminer og mineraler som vi trenger for å holde oss friske. Et bredt utvalg av fargerike grønnsaker øker antioksidanter, essensielle vitaminer og mineraler og reduserer betennelser og gjenoppretter immunforsvaret.

Anti-inflammatorisk regnbue-plantebasert pokebowl med hvit misodressing (2 porsjoner)

Ingredienser:

200 g økologisk røkt tofu av høy kvalitet

Svarte sesamfrø

300 g blomkålris

1/6 rødkål

½ gul paprika

½ rød paprika

4 reddiker

1 avocado

1 gulrot

½ agurk

1 vårløk

En håndfull blandet økologisk salat – brønnkarse, ruccola og spinat

Frisk koriander

For å strø på toppen: Stekt løk

 

Miso-dressing (bland alt under sammen)

1 ss økologisk hvit misopasta

¼ ts sesamolje

ss avokadoolje eller MCT-olje

1 ss riseddik eller limejuice

1 ½ ss vann

Valgfri En liten skje honning etter smak

 

Fremgangsmåte:

1. Kutt alle grønnsakene og vask salaten og urtene.

2. Kok blomkålrisen med en klype salt, hell av med kaldt vann og legg til side.

3. Skjær tofuen i små terninger og stek lett i kokosolje. Dryss svarte sesamfrø på toppen til slutt.

4. Legg alle ingrediensene med salat, blomkål og tofu på tallerkenen. Tilsett deretter resten av grønnsakene, samt svarte sesamfrø og stekt løk på toppen.

5. Server med miso-dressing.

 

Salaten inneholder blomkål, kål, reddik, brønnkarse og rucola – alle korsblomstrede grønnsaker, betennelsesdempende og med en rekke helsemessige fordeler.

Korsblomstrede grønnsaker tilhører plantefamilien Brassicaceae-familien og er rike på næringsstoffer og lite kalorier. De har mye vitamin A, -C, -K, fiber oger  rike på folat. De inkluderer ruccola, kål, kålrabi, bok choy, blomkål, brønnkarse, brokkoli, grønnkål, mooli, rosenkål og reddik.

Korsblomstrede grønnsaker kan bidra til å regulere blodsukkeret, fremme vekttap og bidra til å balansere østrogennivået. Korsblomstrede grønnsaker er også gode kilder til fyto-næringsstoffer. Det er plantebaserte forbindelser som kan bidra til å redusere betennelse og redusere risikoen for å utvikle kreft.

Sulforaphane er et fytokjemisk stoff som finnes i rikelig med korsblomstgrønnsaker. Det har blitt studert for forebygging og behandling av flere typer kreft, inkludert mage, blære, bryst, prostata, lunge, tykktarm og hud. Sulforaphane kan ha betydelige fordeler for depresjon. Sulforaphane hjelper også mot betennelse i arterieveggene, hemmer fedme, lindrer hypertensjon og andre tilstander som er en del av eller fører til hjerte- og karsykdommer.

Vennligst merk – Hvis du har problemer med skjoldbruskkjertelen, kok korsblomstrede grønnsaker og begrense inntaket til én til to porsjoner daglig.

MER FRÅN:

Bakterier og fibre for magen

  • Basert på 20 års forskning
  • Produsert i Sverige
  • Naturlig - ingen tilsetningsstoffer

nyheter og tips for tarmfloraen din

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no