Magesupplement for kvinner og menn - Super Synbiotics

Kosttilskudd for magen

For de aller fleste holder det å spise variert kost for å få i seg alt man trenger. I perioder kan man likevel ha behov for å komplettere kosten med et ekstra tilskudd av visse vitaminer, mineraler eller næringsstoffer. For magen kan tilskudd av probiotika og synbiotika være et godt alternativ.

Kosttillskott för magen

Hva er kosttilskudd

Kosttilskudd er klassifisert som en matvare, og inneholder konsentrerte former av ulike næringsstoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, fibre og fettsyrer. Kosttilskudd selges vanligvis i form av kapsler, pulver, tabletter eller lignende. Kosttilskudd er ikke ment å erstatte ulike deler av kosten, men fungerer som et supplement til et variert matinntak.

Kosttilskudd til kvinner og menn

Kvinner og menn har ofte ulike behov når det gjelder kosttilskudd. Kvinner har f.eks. behov for å supplere med forskjellige tilskudd av jern og folsyre, noe som særlig er viktig i forbindelse med graviditeten.

De fleste som bor i Norge eller ikke får tilstrekkelig med sollys, har ofte behov for et tilskudd med D-vitamin. Er man dessuten veganer eller vegetarianer, anbefaler helsemyndighetene et daglig tilskudd av vitamin B12.

Stig Bengmarks tre yndlingstilskudd er D-vitamin, omega-3 og synbiotika.

 

Kosttilskudd for magen

Det finnes også spesielle kosttilskudd for magen som ofte brukes av personer med mageproblemer. Vanlige tilskudd for magen er enzymer, fibertilskudd, glutamin samt probiotika, prebiotika og synbiotika.

Kosttilskudd med probiotika og prebiotika

Probiotika-tilskudd inneholder gode bakterier for magen, også kalt melkesyrebakterier. Prebiotika er et annet ord for tilskudd av fibre som fungerer som mat til de gode bakteriene. Når probiotika og prebiotika kombineres, kalles kosttilskuddet synbiotika. Synbiotika, prebiotika og probiotika som tilskudd er oftest veganske.

Bakterier og fibre for magen

  • 15 milliarder melkesyrebakterier
  • 4 unike bakteriestammer
  • 4 gram glutenfria kostfibrer
Kjøp Synbiotic her

nyheter og tips for tarmfloraen din

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no