Forskningen bak Super Synbiotics - 15 års studier | Super Synbiotics
Research

Forskning

Synbiotic 2000

Professor Stig Bengmark har i mange år forsket på tarmfloraens rolle i utbruddet av dårlig helse. I 1999 startet professor Bengmark et prosjekt sammen med noen forskningskolleger der de samlet inn 535 forskjellige melkesyrebakterier med mål om å finne en elite melkesyrebakterier. Komposisjonen ble kalt Synbiotic i 2000 og brukes for tiden bare i forskning og produsert av Super Synbiotics.

Hvis du er journalist, forsker eller lege og ønsker å delta i studier der Synbiotic 2000 har blitt brukt, er du velkommen til å kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Villkor

Du kan besøke denne siden uansett hvor du er i verden. I noen land er det ikke tillatt å kommunisere helseeffekter direkte til forbrukerne, og derfor er denne siden først og fremst rettet mot helsepersonell og journalister. Når du klikker på «Jeg forstår og godtar» -knappen, bekrefter du at du er journalist eller helsepersonell som har lest vilkårene og forstått dem.

Denne siden kan inneholde informasjon som ikke er godkjent i landet du befinner deg i.

Jeg forstår og godkjenner

Villkor

Denne nettsiden og dens innhold presenteres i generell form og kun for informasjonsformål. Nettstedet og dets innhold er ikke ment å erstatte medisinske råd fra kvalifisert helsepersonell. Ingenting på denne siden er ment som, og skal ikke brukes som, en medisinsk diagnose eller behandling. Rådfør deg alltid med lege eller annet kvalifisert helsepersonell om eventuelle plager eller behandlinger. Super Synbiotics gir ingen garantier eller representasjoner med hensyn til om informasjonen som finnes eller referert til på nettstedet er nøyaktig eller fullstendig og påtar seg intet ansvar for eventuelle unøyaktigheter i innholdet. Med hensyn til vitenskapelig fremgang og produktutvikling kan det være nødvendig å oppdatere informasjonen. I den fulle utstrekning loven tillater, aksepterer Super Synbiotics ingen forpliktelser med hensyn til tap, direkte eller indirekte, overhodet som følge av bruken av, eller tilgang til, informasjonen på nettstedet eller referanser til produkter eller tjenester på nettstedet. Ved å bruke nettsiden gis samtykke til denne ansvarsfraskrivelsen. Vær oppmerksom på at enkelte deler av nettstedet kun er beregnet på spesifikke målgrupper som autorisert helsepersonell. Informasjonen som gis på nettsiden kan variere mellom ulike land, og produktene eller tjenestene det refereres til på nettsiden kan variere mellom ulike land. Ikke alle produkter eller tjenester som refereres til på nettstedet kan være eller vil være tilgjengelige i landet der en bruker av nettstedet befinner seg.

nyheter og tips for tarmfloraen din

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no