Vanlige spørsmål

Vårt produkt
Bestillinger og levering
Betalinger
Kampanjer og rabatter
Reklamasjoner og returer

VÅRT PRODUKT

Hva er Synbiotic?

Synbiotic er et svensk bakterie- og fibertilskudd. Produktet består av de fire patenterte bakteriestammene L plantarum, L paracasei, pediococcus, og mesenteroides samt fire forskjellige løselige kostfibre – inulin, pektin, resistent stivelse, og betaglukan fra havre.

Hvorfor skal jeg spise Synbiotic?

Visste du at du har 10 ganger flere bakterier i tarmen din enn du har celler i kroppen? I den forstand er du faktisk mer bakterie enn menneske. En daglig dose av Synbiotic gir deg et tilskudd av gode bakterier samt ca. 4–8 gram kostfibre avhengig av hvilken styrke du har valgt på produktet. Fibrene fungerer som mat til bakteriene for å hjelpe dem med å overleve og kolonisere i tarmen.

Hvordan tar jeg Synbiotic?

Det enkleste er å røre pulveret ned i et glass vann eller juice. Rør ordentlig rundt og drikk øyeblikkelig for å unngå at pulveret synker til bunn eller at blandingen tykner. Unngå å varme opp pulveret ettersom varmen tar livet av bakteriene. En åpnet forpakning konsumeres umiddelbart for å opprettholde produktets kvalitet.

Hvor mye?

Produktet er pakket i fleksible doseposer. En pose er en dagsdose. Hvis tarmen kjennes svært ubalansert, kan man ta opptil tre dagsdoser per dag. Hvis du ikke er vant til fibre, kan du spre dosene ut over dagen, f.eks. ved å ta en del av dosen om morgenen, en ved lunsj og en på kvelden samt sørge for å drikke mye vann.

Hvor ofte?

Synbiotic er ment å tas daglig, og kan brukes hele livet.

Hvorfor pulver?

Vi bruker den optimale mengden av fibre som trengs for å kunne hjelpe bakteriene til å etablere seg og vokse i tarmen. Mengden av fibre i Synbiotic får ikke plass i en tablett eller kapsel, og vi har derfor valgt å utvikle et produkt i pulverform.

Hvorfor skal jeg røre skikkelig rundt?

For at pulveret ikke skal synke til bunns eller tykne. Vårt fokus har vært å utvikle et produkt som er så effektivt som mulig, og vi har bevisst valgt å ikke gå på akkord med produktet til fordel for brukervennligheten. Alternativet hadde selvsagt vært å lage en tablett og redusere andelen fibre.

Hva er forskjellen på dette produktet og andre produkter med melkesyrebakterier?

Dette produktet inneholder både våre fire patenterte bakteriestammer og fire utvalgte fibre som hjelper melkesyrebakteriene med å nå grovtarmen. I grovtarmen fungerer fibrene som mat til melkesyrebakteriene og hjelper dem med å formere seg. Legemiddelverket anbefaler et inntak av 25–35 gram kostfibre per dag for at tarmen skal fungere bra.

Kan gravide, ammende og barn spise Synbiotic?

Ja, det går kjempefint. For barn anbefaler vi at man begynner med en halv dose for å se hvordan barnet reagerer, og deretter trappe opp til full dose.

Inneholder produktet gluten eller melk?

Ingen av våre råvarer inneholder gluten eller laktose, men vi kan ikke garantere at det ikke er spor av det.

Kan man få reaksjoner i begynnelsen?

Hvis du har en kraftig ubalanse i tarmfloraen, kan du få reaksjoner som gasser og ubehag fra magen. Dette opphører vanligvis etter at man har brukt produktet i en stund. Hvis du får ubehag, kan du prøve å dele opp dagsdosen ved å ta den ene halvdelen på formiddagen og den andre halvdelen om ettermiddagen.

Hvordan skal Synbiotic oppbevares?

Vårt produkt klarer seg i romtemperatur i flere uker. For lengre tids oppbevaring anbefaler vi kjøleskap eller fryser.

Til toppen av siden

BESTILLINGER OG LEVERING

Når kommer pakken min?

Mottatt og bekreftet bestilling leveres til deg så fort som mulig. Vanligvis skjer dette innen 2–4 virkedager. Ved stor etterspørsel kan det likevel ta litt lengre tid. Hvis pakken din ikke er levert innen 5 virkedager, ber vi deg ta kontakt med kundetjenesten.

Hva gjør jeg hvis jeg vil endre leveringsadressen på en bestilling?

Du kan endre leveringsadressen ved å sende en e-post til vår kundetjeneste rett etter at du fått ordren din bekreftet.

Hvilke land sender dere til?

Vi sender til Belgia, Bulgaria, Danmark, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Italia, Kroatia, Luxemburg, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike.

Klarer bakteriene seg under transporten hvis de ikke er kjølt?

Ja, Synbiotic kan transporteres uten problemer. For oppbevaring over lengre tid anbefaler vi likevel kjøleskap eller tilsvarende.

Kan jeg kjøpe Synbiotic i butikk?

Det er mulig å kjøpe Synbiotic hos noen få utvalgte forhandlere. For å finne ut om det finnes en forhandler i akkurat ditt område, kan du ta kontakt med vår kundetjeneste.

Til toppen av siden

BETALINGER

Hvordan betaler jeg?

På Super Synbiotics tilbyr vi betalinger via Stripe (kortbetaling), Paypal eller Klarna. Gjennom Klarna kan du velge å betale direkte, foreta en bankoverføring, betale med faktura eller med kort. Med Paypal kan du enten betale med Paypal-kontoen din eller med kort.

Hvilke kort kan jeg betale med?

Du kan betale med Visa, Mastercard eller American Express.

Jeg har ikke fått noen faktura / Har dere tatt imot fakturabetalingen min?

Fakturering håndteres av vår faktureringspartner Klarna. For spørsmål angående din faktura ber vi deg om å kontakte Klarnas kundetjeneste på info@klarna.se eller +46 08-120 120 10.

Tilbakebetaling

En tilbakebetaling tar vanligvis 2–5 virkedager, men avhengig av kredittkortutsteder kan det iblant ta opptil 30 dager. Tilbakebetalingen gjøres alltid på samme betalingsmåte som ble brukt ved kjøpet.

Til toppen av siden

KAMPANJER OG RABATTER

Jeg glemte å oppgi rabattkoden min da jeg kjøpte, kan dere legge den til i ettertid?

Ja. Send oss bestillingsnummeret og rabattkoden din på e-post, så registrerer vi rabatten manuelt.

Hvorfor fungerer ikke rabattkoden min?

Dobbeltsjekk at rabattkoden er korrekt – feilstaving og eventuelle mellomrom er eksempler på vanlige feil. Hvis problemet ikke blir løst, kan du kontakte vår kundetjeneste.

Til toppen av siden

REKLAMASJONER OG RETURER

Jeg har fått hjem varene, men angrer kjøpet mitt, hvordan returnerer jeg varene?

Klistre den medfølgende returseddelen på pakken og lever den på nærmeste postkontor. Porto står du for selv.

Hvordan får jeg en returseddel?

Returseddelen følger med i pakken. Hvis du har mistet returseddelen, så returnerer du pakken til:

Super Synbiotics AB

c/o Inpac Pharma

Åldersmansgatan 2

22764 Lund, Sverige.

OBS! I pakken legger du en lapp der du skriver navn, kontaktopplysninger, bestillingsnummer samt årsak til returen. Dette gjør at vi kan identifisere at det er akkurat din ordre som er returnert. Så fort vi har tatt imot returen din, så foretar vi en tilbakebetaling, og pengene er tilbake hos deg innen noen dager.

Koster det noe å returnere?

Du betaler selv for returen. Returkostnaden pleier å ligge på mellom 50–150 kroner avhengig av pakkens størrelse.

Har dere mottatt retursendingen min?

Så fort vi har tatt imot retursendingen din, så sender vi deg en e-post med bekreftelse til deg og foretar en tilbakebetaling. Pengene kommer tilbake på den betalingsmåten du brukte da du bestilte.

Jeg ønsker å reklamere varen min, hva gjør jeg?

For reklamasjoner ber vi deg ta kontakt med vår kundetjeneste.

Til toppen av siden

 

 

 

Bakterier og fibre for magen

  • Basert på 20 års forskning
  • Produsert i Sverige
  • Naturlig - ingen tilsetningsstoffer

nyheter og tips for tarmfloraen din