Desirée Andersens beste tips for en sunn livsstil - Super Synbiotics

Desirée Andersens beste tips for en sunn livsstil

«Interessen for kosthold og helse blir bare sterkere når jeg innser hvilken stor innvirkning det faktisk har på menneskers liv og velvære, forteller Desirée». I denne artikkelen deler Desirée sine beste tips for en sunn livsstil, der magehelsen er en viktig del.

Desirée Andersen om sitt samarbeid med SuperSynbiotics og hennes beste tips for en sunn livsstil

For Desirée Andersen har helse og en sunn livsstil alltid vært en stor del av tilværelsen. Hun har jobbet som kostholdsrådgiver og personlig trener i 17 år og brenner for å spre kunnskap om hvordan trening og et sunt kosthold kan bli en enkel og naturlig del av hverdagen. I denne artikkelen deler Desirée sine beste tips for en sunn livsstil, der magehelsen er en viktig del.

«En balansert tarmflora betyr kjempemye for hele kroppens velvære. Jeg har valgt å samarbeide med SuperSynbiotics fordi jeg virkelig har tro på produktet. Det bygger på solid forskning og jeg vet at mange vil få veldig positive effekter av det, sier Desirée.»

Jobben som personlig trener og kostholdsrådgiver er en stor del av Desirée Andersens liv. Hun er vokst opp med en sunn og aktiv livsstil, og lidenskapen for både idrett og sunn, hjemmelaget mat har alltid vært der. Valget om å utdanne seg til personlig trener og kostholdsrådgiver falt derfor helt naturlig. I dag er hun 39 år gammel, mor til to barn på 4 og 14 år, og brenner om mulig enda mer for kosthold, helse og en sunn livsstil.

«Interessen for kosthold og helse blir bare sterkere når jeg innser hvilken stor innvirkning det faktisk har på menneskers liv og velvære, forteller Desirée».

Ta vare på magehelsen – det er den som tar vare på deg

Å ta vare på magehelsen sin og sørge for at tarmfloraen har det bra og er i balans er en viktig del av en sunn livsstil, og en av grunnene til at Desirée har valgt å samarbeide med SuperSynbiotics. Hun mener at nettopp magehelsen ofte havner i bakgrunnen når man snakker om kosthold og helse, og at det er viktig å løfte frem hvor mye en balansert tarmflora betyr for kroppens velvære. For Desirée er det også viktig å velge kosttilskudd som har omfattende forskning bak seg.

«SuperSynbiotics er basert på mange års forskning og inneholder en unik kombinasjon av fibre og melkesyrebakterier som jeg vet at mange vil få positive effekter av, sier Desirée.»

Desirée Andersens tre beste tips til rutiner for en sunn livsstil:

  • Et enkelt skritt mot et sunnere og mer næringsrikt kosthold er å spise mer grønnsaker og belgvekster – noe du med fordel kan inkludere i alle dagens måltider.
  • Vi er skapt for å bevege på oss. Sørg derfor for å finne måter å bevege deg på hver dag. Det kan være alt fra en svett treningsøkt til hverdagsmosjon – alt teller. Bare en spasertur på ti minutter ute i frisk luft gjør susen både for stressnivået, fordøyelsen og kroppen.
  • Ta vare på tarmhelsen. En frisk og balansert tarmflora er viktig for at hele kroppen skal ha det bra og er en stor del av en sunn livsstil.

Bakterier og fibre for magen

  • 15 milliarder melkesyrebakterier
  • 4 unike bakteriestammer
  • 4 gram glutenfria kostfibrer
Kjøp Synbiotic her

SuperSynbiotics – Kosttilskudd basert på 20 års klinisk forskning

Basert på professor Stig Bengmarks mangeårige forskning på tarmfloraens kobling til helse, ble SuperSynbiotics lansert i 2016. I dag er SuperSynbiotics det ledende selskapet i sin kategori i Sverige og takket være Stigs forskning og SuperSynbiotics-produkter har mange fått et mer betennelsesdempende og sunt liv. Les mer om SuperSynbiotics kosttilskudd her

nyheter og tips for tarmfloraen din

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no